Priser og vilkår

Individuel terapi pr. session (50 min) 1100 kr.
Individuel terapi, familieterapi ell. forældrerådgivning pr. time (60 min) 1300kr.
Supervision pr. time individuel 1200 kr.
Supervision pr. time gruppe på 2 1600 kr.
Supervision pr. time gruppe (>3 deltagere) 2000 kr.
  –
Psykologisk udredning afregnes pr time Ring efter pris
Undervisning Ring efter pris

Tilskud

Jeg er ikke tilknyttet den offentlige sygesikring og kan derfor ikke give reduceret pris til lægehenviste klienter.

Du skal dog være opmærksom på, at du kan være dækket af en af nedenstående, så de helt eller delvist dækker dine udgifter hos en psykolog:

  • Privat sundhedsforsikring

Du kan selv have tegnet en sundhedsforsikring, eller du kan på din arbejdsplads være omfattet af en sundhedsforsikring, der dækker udgifter i forbindelse med samtaler hos en psykolog. Vær opmærksom på, at dine børn også kan være dækket her.

  • Forsikringsselskab

Nogle forsikringsselskaber dækker visse former for kriseterapi.

  • Fagforening

Nogle fagforeninger dækker helt eller delvist psykologisk behandling af arbejdsbetingede kriser.

Afbudsbetingelser

Afbud bedes meddelt senest klokken 8.00 på dagen enten på telefonsvarer eller via sms. Ved afbud efter dette tidspunkt, eller ved udeblivelser, afregnes det fulde beløb.

  • Privatlivspolitik
    Som psykolog har jeg tavshedspligt, og det betyder, at jeg ikke informerer nogen om, hvad vi taler om, med mindre du giver mig dit samtykke til det. Jeg er forpligtet til at føre journal over vores samtaler. Disse journaler opbevares sikkert elektronisk og i et aflåst arkivskab. De gemmes jf psykologloven i 5 år fra vores sidste konsultationsdato, hvorefter de vil blive slettet. Du har ret til på et hvert tidspunkt at få oplyst, hvilke data jeg har om dig. Jeg er med persondataforordningen forpligtet til at oplyse dig om dette.
  • Underretningspligt
    Jeg har som fagperson desuden en skærpet underretningspligt. Så skulle jeg høre om et barn eller en ung som er i mistrivsel og truet i sin udvikling, er jeg forpligtet til at give kommunen besked. Du vil altid blive informeret om dette.

Priserne reguleres en gang årligt