Voksne

Terapi kan være en mulighed, når du/I ikke rigtig selv kan komme videre. Du føler måske ikke, at du kan leve livet, som du gerne vil, eller med de mennesker du gerne vil. Konflikterne kan køre i ring. Det kan også være, at du har oplevet noget, som gør det svært for dig, at gå fri ud i livet. Som psykolog kan jeg både hjælpe dig med akut opståede kriser/tab/stress, samt mere vedvarende gammelkendte livstemaer som spænder ben for dig eller personlig udvikling.

The most fundamental agression to ourselves, the most fundamental harm we can do to ourselves, is to remain ignorant by not having the courage and the respect to look at ourselves honestly and gently

-Pema Chödrön

Terapien tilpasses altid til det enkelte møde – det er vigtigt, for at du kan føle dig tryg, således at du også bedre kan udforske og udfordre dig selv sammen med mig. Du vil løbende have mulighed for at påvirke forløbets form.

I terapirummet får du omsorgsfuld og professionel hjælp til at få indsigt i dine dynamikker samt nye erfaringer med dig selv, som kan gøre dig mere fri og tro mod dig selv. Det handler ikke om at blive en anden end den du er, men at slutte fred med og få fat i den du allerede er.