Supervision

Indenfor mange faggrupper er det værktøj, der skal sikre at ens arbejde lykkes, i bund og grund de ansatte selv. Det betyder også, at det er væsentlig jævnligt at få justeret værktøjet, så det fungere så optimalt som muligt; det skal plejes, passes og styrkes hvor det måtte have sine sårbarheder.
 
Der er ligeledes faggrupper som udsættes for belastninger som ligger ud over, hvad vi som almindelige mennesker er rustet til at kunne tackle. Der kan være et stort behov for at kunne dele de uhåndterbare følelser og få hjælp, så arbejdslivet ikke kommer til at flyde over i det private liv.
 
Den travle og stressede hverdag står tit i en skærende kontrast til disse behov. Fordybelsen og sparringen omkring det der er svært/udfordrende for en, er dog en forudsætning for, at man kan bevare en åbenhed og nysgerrighed i forhold til den “kundegruppe” man har, hvad enten det er børnehavebørn eller kræftpatienter. Samtidig er åbenheden og nysgerrigheden en forudsætning for engagement, kreativitet og en tilfredsstillende oplevelse af ens arbejdsliv.
 
Derfor tilbyder jeg gerne supervision eller professionel sparring/coaching. I/du er meget velkommen til uforpligtende at ringe og høre nærmere eller sende en mail.

Særligt for Psykologer

For psykologer gælder det, at jeg kan tilbyder ekstern supervision hvis du er i gang med autorisation eller specialist uddannelse. Jeg er godkendt specialist i psykoterapi, voksne samt specialpsykolog i børne- og ungdomspsykiatri.